Teška utakmica u kojoj su Požežani nadjačali Viro (foto)

Karlo Grgurić (RK Požega) u skoku
(FOTO: 034portal.hr)

19.02.2012. | Karlo Balenović
Pregleda: 6422

Nastavlja se pobjednički niz rukometaša Požege na domaćem terenu te je sinoć u nastavku sezone 2. HRL sjever pao i RK Viro iz Virovitice rezultatom 21:17.

Utakmica je bila napeta sve do same završnice. U prvome dijelu se igralo gol za golom i niti jedna ekipa se nije značajno odvojila, ali Požežani ipak uspijevaju ostvariti kakvu-takvu minimalnu prednost na poluvremenu i rezultat 12:11. Identična igra s obje strane nastavlja se u drugom poluvremenu, ali Požega se oko 50. minute ipak odvaja i do kraja ne ispušta prednost te utakmica završava 21:17.




Trener Požege Dario Anić priznaje da je utakmica bila teška.


- Uglavnom su dominirale obrane s jedne i druge strane te vratari i u tome dijelu igre moja ekipa je dobro odradila posao, dok je napadački dio bio lošiji i teško se dolazilo do pogodaka - izjavio je Anić.





Trener ima razloga biti zadovoljan igrom u obrani jer je njegova ekipa u drugom dijelu primila samo šest golova. Najefikasniji u redovima Požege bili su Marko i Ivan Antunović s po 6 odnosno 5 golova, a kod Vira najefikasniji je bio Dubravko Benko s 10 postignutih pogodaka.



Sljedećeg vikenda Požega dočekuje Borovo u Grabriku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI