Kopljar: Podupirem inicijativu za igralište na Sajmištu

Marko Kopljar u akciji, polufinale protiv Srbije
(FOTO: HaloPix/PIXSELL)

31.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 12495

"Mislim da je naša reprezentacija zapravo ostvarila strašan uspjeh na nezgodnom terenu i jedini poraz smo doživjeli protiv domaćina u onakvim uvjetima", rekao je hrvatski rukometni reprezentativac i trenutno najpopularniji Požežanin Marko Kopljar tijekom današnjeg boravka u Požegi.

- Ostvario sam osobni uspjeh prvenstveno zahvaljujući ekipi koja me povukla. Drago mi je zbog Požege i nadam se da će to biti dodatni poticaj za požeški rukomet - dodaje Kopljar koji je svoju rukometnu karijeru počeo igrajući za Požegu.

Na Europskom prvenstvu u Srbiji Kopljar se najviše istaknuo među hrvatskim rukometašima, briljiravši ponajviše u zadnje tri, najvažnije utakmice te je zaradio same pohvale od strane medija i javnosti.


- Satisfakcija je osvojiti nagradu, međutim to je timski sport u kojemu se uvijek neki igrač može malo istaknuti. Na ovom sam prvenstvu to bio ja, drugi put će netko drugi, to je tako. Pohvalio bih sve igrače koji su sudjelovali - skromno je komentirao Kopljar, kojemu je najveća životna želja nastupiti na olimpijadi.



Marko Kopljar poklonio je dres županu Aladroviću

- Kao i svakom sportašu, želja mi je barem nastupiti na olimpijskim igrama. A još kad bismo tamo osvojili neko odličje, to bi stvarno bio vrhunac.

Čuo je nešto i o inicijativi koju su pokrenuli mladi, da se u njegovom rodnom kvartu, požeškom Sajmištu izgradi sportsko igralište.

- Ne bih volio da se moje ime povlači, ali dobra je ideja. Volio bih da me s njom inicijatori bolje upoznaju. Sjećam se da smo se kao klinci u nedostatku igrališta morali igrati na ulici. Podupirem ideju i inicijativu za igralištem, Sajmištu to treba - odgovorio je.

Proslavljenog hrvatskog reprezentativca danas je primio i čestitao mu na uspjehu požeško-slavonski župan Marijan Aladrović u društvu saborskog zastupnika Franje Lucića.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI