Uhvaćeni kradljivac pile iz Štitnjaka i prevarant iz Lipika

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

01.04.2011. | M.N.
Pregleda: 3982

Pronađen je počinitelj kaznenog djela „teške krađe provaljivanjem“ koji je u razdoblju od 20. do 26. ožujka 2011. godine u mjestu Štitnjak provalio u nenastanjenu kuću i iz nje otuđio motornu pilu i još nekoliko predmeta te na taj način oštetio 47-godišnjeg vlasnika za oko 4.000 kuna. Riječ je o 31-godišnjaku kod kojeg je pretragom obiteljske kuće pronađena otuđena pila kao i nekoliko komada streljiva raznog kalibra. Protiv njega slijedi posebno izviješće kao nadopuna kaznene prijave ali i optužni prijedlog.

Također je pronađen počinitelj kaznenog djela prijevare koja se dogodila u veljači ove godine. Naime, 33-godišnjak s područja grada Lipika putem internet-bankarstva uplatio je novčani iznos od 6.199 kuna na žiro-račun osobe s kojom je prethodno telefonski dogovorio kupnju 1.200 kg šećera. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je šećer naručio od 41-godišnjaka koji mu robu nije isporučio, a trebao je odmah po uplati. Zbog toga protiv 41-godišnjaka slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, javlja Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću Policijske uprave požeško-slavonske.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI