Razbojnik iz Kempfove još nije uhvaćen

Opljačkana trgovina nalazi se nadomak zgrade policijske uprave i osnovne škole
(FOTO: Mario Nakić)

27.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5956

Od četiri razbojstva počinjena tijekom 2011. godine na području Požeško-slavonske županije, policija je uspješno razriješila tri, izvijestio je Željko Grgić, načelnik Krim-policije u PU požeško-slavonskoj.

Jedino neriješeno razbojstvo još je ono pred Božić u prodavaonici nadomak zgrade policijske uprave u Kempfovoj ulici kada je maskirani pljačkaš uz prijetnju vatrenim oružjem uzeo 35-godišnjoj prodavačici novac iz blagajne. Nisu otkriveni ni počinitelji božićne serije drskih krađa u trgovinama u Požegi, Dervišagi i Pleternici.

Među ostalim teškim kaznenim djelima zabilježeno je jedno teško ubojstvo, tri ubojstva u pokušaju i tri silovanja. Ubojstva i silovanja su razriješena, a počinitelji su uglavnom bili pod utjecajem alkohola, kazao je načelnik Grgić.


Zabilježeno je 99 teških krađa, znatno manje nego u 2010. godini. Najčešće se provaljivalo u prodavaonice, obiteljske kuće i ugostiteljske objekte. U slučajevima gdje je počinjena veća materijalna šteta uglavnom su provalnici bili osobe iz drugih krajeva Hrvatske ili obližnjih zemalja.


Policija je lani zaplijenila 2 kilograma marihuane i 66 stabljika iste biljke.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI