Mitrović vodi Mihaljevčane: Vjerujem u ostanak u ligi

Željko Mitrović
(FOTO: Zoran Irak)

23.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6049

Prva županijska nogometna liga će u nastavku sezone biti zanimljiva ne samo zbog borbe na samome vrhu, gdje imamo tri otvorena pretendenta za prvo mjesto, nego i zbog borbe za ostanak u ligi. Ove bi godine mogla tri ili čak četiri kluba ispasti u 2. županijsku ligu, a trenutačno je situacija dosta gusta pri dnu tablice. Tu su Dinamo iz Rajsavca, mihaljevačka Croatia, Kutjevo, Dinamo Vidovci i BSK Bazinatours iz Buka. Svi oni će se do kraja boriti da ne ispadnu u najniži rang.

Vodstvo mihaljevačkog kluba odlučilo je ojačati stručni kadar i dovesti novog, iskusnog trenera. Željko Mitrović, inače tajnik Požeškog sportskog saveza, odradio je već svoj prvi trening jučer u Mihaljevcima. Zadovoljan, jer se pojavilo 20-ak igrača na prozivci.

- Prihvatio sam poziv prijatelja iz kluba i rado ću im pomoći. Smatram da Croatia ima igračke sposobnosti, trebat će uložiti puno zajedničkog truda i uz još neka pojačanja vjerujem da ćemo ostaviti pet klubova iza sebe do kraja sezone. To je cilj, tako bismo se naime osigurali od ispadanja u 2. ligu - rekao je Željko Mitrović, novi trener Croatije u razgovoru za 034portal.


Mitrović iza sebe ima bogatu trenersku karijeru. Vodio je Croatiju iz Slavonskog Broda, Mladost iz Cernika, pleterničku Slaviju i požešku Slavoniju, a bio je trener kadeta i pomoćni trener u Kamen-Ingradu u 1. HNL. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li njegovo trenersko iskustvo izvući klub iz Mihaljevaca, koji je lani bio poznat i po tome što je igrao gotovo godinu dana bez i jedne prvenstvene pobjede.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI