Slavija puca na 5. mjesto, a Lipik će se boriti za opstanak

20.01.2012. | M. Nakić/G. Potnar
Pregleda: 5110

Nastavak sezone u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi počet će 25. i 26. veljače, ali požeško-slavonski trećeligaši NK Slavija iz Pleternice i NK Lipik intenzivno se pripremaju. Pleterničani su jači za tri nova igrača, od kojih dvojica dolaze iz nižeg ranga. Ivan Peharda i Dinko Kamenčak došli su u Slaviju iz veličkog Papuka, a u ekipu se vratio i Josip Budimir.

- Vjerujem da ćemo s ovom ekipom moći napredovati na ljestvici i popeti se među prvih 5 do kraja sezone, to bi bio zadovoljavajući rezultat - rekao je Dalibor Bognar, trener Slavije u razgovoru za 034portal.

Slavija se trenutačno nalazi u zlatnoj sredini, na 8. mjestu ljestvice. Prije prve utakmice u nastavku sezone, a to će biti 26. veljače u gostima kod Đakova, Slavija će odigrati osam pripremnih utakmica.


Lipičani još očekuju pojačanja

Na prozivci u Lipiku pojavilo se 16 igrača. Nekolicina je oslobođena zbog ozljeda, a klub je napustio Filip Nemec otišavši u Novalju. U igru se vraćaju oporavljeni Libor Bok i Ognjen Kafka, a priča se o skorašnjim pojačanjima izvana iako još nije ništa službeno potvrđeno.


- Novih igrača još nema na treningu ali vodimo intenzivne pregovore sa nekoliko igračkih pojačanja i zaključivanje pregovora očekujemo vrlo skoro pa bi sa postojećom ekipom uz pojačanja morali imati dovoljno dobru ekipu za ostanak u trećeligaškom društvu- rekao je Miroslav Butorac, predsjednik NK Lipik.

Lipik se trenutačno nalazi na predzadnjem, 15. mjestu u 3. HNL. Trener Dinko Bešlić kaže da će učiniti sve da klub ne ispadne iz lige.

- Uvjeren sam da ćemo ostati u ovom rangu natjecanja jer to ova ekipa i navijači zaslužuju - kazao je Bešlić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI