Borna osvojio naslov gradskog prvaka

David Marčinković, Borna Vlašić i Ivor Kakuk
(FOTO: M. Nakić)

31.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7650

Na kadetskom Prvenstvu grada Požege u šahu sudjelovalo je rekordnih 20 natjecatelja starosti između šest i 13 godina. Pobijedio je aktualni županijski prvak Borna Vlašić. Drugo mjesto osvojio je David Marčinković, a treći je Ivor Kakuk.

- Tijekom ove dvije godine, kroz požešku školu šaha prošlo je sigurno barem 40 djece. Neki od njih su ostvarili uistinu impresivne rezultate, kao braća Hajpek te Kakuk - rekao je Nenad Vlašić, sportski direktor Gradskog šahovskog kluba "Grgin dol" Požega u čijim se prostorijama tijekom protekla tri dana održavalo prvenstvo.

Vlašić je izrazio zadovoljstvo što napokon imaju i djevojčice među mladim šahistima, a činjenicu da je njegov sin osvojio naslov gradskog prvaka ponosno je komentirao kako je to treći Vlašić koji je prvak Požege u šahu.


Mladi Borna (13) od ove godine sudjeluje u natjecanju među starijom dobnom skupinom (do 15 godina) i planira ući među 15 najboljih u zemlji.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI