Požeški tenisači otišli do četvrtfinala

Kreće sezona na otvorenom
(FOTO: Arhiv)

30.03.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 3592

Mladi tenisač Športskog teniskog kluba Požega Leon Abramović u Vinkovcima je na posljednjem dvoranskom turniru (održanom proteklog vikedna) došao do četvrtine finala u kategoriji do 16 godina.
U Umagu je jedna od ponajboljih hrvatskih tenisačica u kategoriji do 12 godina Požežanka Lea Mjertan nedavno ostvarila uspjeh i kao najbolja predstavnica iz regije. Nakon četiri pobjede i jednog poraza plasirala se u četvrt finale natjecanja 3. ranga Hrvatskog teniskog saveza.
- Basic natjecatelji nastupaju diljem Lijepe naše. Skorim izlaskom na vanjsku sezonu natjecanja, čut ćemo i  bolje rezultate. Naime, u zimskom periodu su smanjene mogućnosti treniranja - izjavio je Robert Brkljač, glavni trener Športskog teniskog kluba Požega.

Na nedavno održanoj skupštini požeškog Teniskog kluba definirana je politika kluba.
Plan je popularizirati tenis među mladima kroz školu tenisa, sportsko - teniske radionice i natjecanja u svim kategorijama. Seniori se natječu u 3. Hrvatskoj ligi, regija Slavonija i Baranja u kojoj se natječu klubovi iz Osijeka, Slavonskog Broda, Našica i Županje.
Veterani se natječu u 1. Hrvatskoj muškoj ligi veterana u kojoj se natječu klubovi iz cijele Hrvatske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI