Požežani poraženi u Ivankovu, Anić nezadovoljan igrom

05.12.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 4530

Za rukometaše Rukometnog kluba Požega ipak nisu upisana nova dva boda u zadnjem kolu polusezone te su poraženi u gostima kod RK Boso iz Ivankova rezultatom 32:30.

Boso je posljednja ekipa na tablici i tu su Požežani mogli ostvariti prvu gostujuću pobjedu u sezoni, ali im to ipak nije pošlo za rukom. Ekipa trenera Darija Anića putovala je bez četiri standradna prvotimca: braće Anutnović, Balenovića i Blagojevića, a njihovi golovi i igra u obrani su sigurno nedostajali. Unatoč problemima s manjkom igrača, Anić je nezadovoljan prikazanim.

- Prvo poluvrijeme je s naše strane bilo jako loše gdje smo primili čak 19 golova i imali puno tehničkih pogrešaka - izjavio je trener.


- Iako smo bili nekompletni to nije razlog našeg poraza jer smo puno kvalitetnija ekipa i trebali smo pobijediti ovu utakmicu.


U redovima Požege najviše se istakao Mario Dragičević s postignutih 12 golova.
 
Ovim je porazom završila rukometna polusezona u 2.HRL - sjever i Požežani su na kraju završili na 9. mjestu te imaju jednak broj bodova kao Nova Gradiška i Đurđenovac, ali zbog lošije gol razlike nalaze se na nižoj poziciji. Trener Anić nije u potpunosti zadovoljan.

- Da smo pobijedili posljednju utakmicu situacija bi bila bolja jer bi imali dva boda više od klubova koja su nam konkurenti u sredini tablice, a ovako imamo pet pobjeda iz jedanaest utakmica i mislim da smo mogli malo bolje - komentirao je Dario Anić za 034portal.

Sada rukometaši imaju mali odmor, ali već početkom prvoga mjeseca kreću sa zimskim dijelom priprema.

- Nadamo se da ćemo uspjeti kvalitetno ostvariti pripreme prije nastavka sezone jer će nam onda studenti koji igraju moći više trenirati i biti kompletniji, a bitno nam je da se dobro pripremimo jer prva dva kola igramo kod kuće i očekujemo pobjede iz tih utakmica - dodao je Anić.

Na kraju nam je trener rekao kako će cilj kluba o ostanku u ligi te se nalaziti u nekoj zlatnoj sredini sigurno biti ostvaren do kraja sezone.

Tablica 2. HRL - sjever na kraju polusezone

1. Slatina...............18
2. KTC (Križevci)........15
3. Ivanska...............14
4. Borovo................14
5. Prelog................12
6. Viro (Virovitica).....12
7. Nova Gradiška.........10
8. Đurđenovac............10
9. Požega................10
10. Ilova.................8
11. Orahovica.............5
12. Boso (Ivankovo).......4




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI