034 Portal, Puač, Puljašić, Tomašević, Neferović- za vas smo tu

Političari
(FOTO: 034 Portal)

18.01.2018. | Ante Mandarić
Pregleda: 7198

Dragi čitatelji i svi koji kritiziraju naš jučerašnji članak pod imenom "Drugovi i Tamara", zbog prigovora koje smo primili, želimo neke stvari objasniti.

Prva stvar, fotke koje smo objavili preuzeli smo s (do jučer) javnog profila gospođe Tamare Puač, predsjednice GO SDP-a Požega te s njihove službene Facebook stranice.

Da pojasnimo, osobe koje su istaknute u društvu, a pogotovo osobe iz politike i gospodarstva, moraju računati da su od javnog interesa i da je apsolutno legitimno da se mediji koriste njihovim objavljenim sadržajem na Facebooku i ostalim društvenim mrežama.


Tko god objavljuje fotke na Facebooku, na primjer, tako širi svoje mišljenje i pokazuje svoje ponašanje te se ne može ljutiti, a pogotovo ne netko treći za njega, kad se te JAVNE fotke koriste u JAVNOM prostoru gdje ih je ta osoba sama plasirala.


Slikovito rečeno, ako netko objavi svoju privatnu fotografiju na plakatu u centru grada i drugi ju stane pogledati, sugrađani ga mogu napasti što gleda nečije "privatne stvari", no to je samo slikovita situacija u Požegi.

Jasno nam je da pojedini političari žele ugroziti slobodu medija, ali i da čitatelji imaju potrebu kritizirati provokativne članke koji imaju namjeru u društvu pokrenuti slobodnu demokratsku diskusiju o temama i osobama.

Požeština je poznata po činjenici da voli čitati samo pozitivne i ugodne članke, da ne želi iznositi svoje kritičko mišljenje, pogotovo ne protiv "svetih krava" i Crkve, mnogobrojni čitatelji misle da jedini slobodan (po našem mišljenju) medij treba biti ugašen i nestati s medijske scene.

Čitatelji koji smatraju da vijesti o županu, nasilju, Neferoviću, krađi, seksu, ucjenama i ostalom nemaju što tražiti u našem društvu, njima toplo preporučujem da jednostavno ne čitaju članke koji ih ne zanimaju.

Na našem portalu postoji bar 80% vijesti koje se odnose i aludiraju na to kako je u Požeštini sve bajno i krasno te kako nismo svjesni da super živimo, pa onda dopustite i onim čitateljima (kojih znam da ima sve manje jer se iseljavaju) koji žele i zahtijevaju da se neke teme sagledaju i protumače na drukčiji način jer je dopušteno nekad nešto kritički ispitati.

Nasuprot svim napadima, prijavama na osobnoj i poslovnoj razini, 034 Portal u zadnjih 30 dana ima 577.000 pregleda (što je naš prosjek) s 97.800 različitih IP adresa.

Naglašavamo, to je samo u zadnjih 30 dana, što znači da nas dnevno u prosjeku pročitate 20.000 puta, a to je ujedno i odgovor na pitanja u komentarima vhunske inteligencije ispod naših članaka tipa "Tko uopće čita ovaj portal?". Osim vas koji to pitate i čitate, čita nas još oko 20 tisuća ljudi dnevno.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI