Konstituirajuća sjednica Savjeta mladih PSŽ

FOTO: M.M.

15.01.2018. | M.M.
Pregleda: 7135

Danas je održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Požeško – slavonske županije u Županijskoj palači u Maloj vijećnici.

Na sjednici je nazočio župan Alojz Tomašević koji je uvodno pozdravio novi saziv Savjeta mladih Požeško-slavonske županije te im poželio puno uspjeha u budućem radu,a sjednicu je vodila predsjednica Županijske skupštine Josipa Miličević.









Za predsjednika je jednoglasno izabran Dario Ivković iz Velike, a za njegovog zamjenika Dario Lončarević iz Kaptola.







Uz spomenutog predsjednika i zamjenika predsjednika u novom sazivu za članove izabrani su još: Mihaela Pavlić, Kristina Špelić, Ivan Svjetličić, Matias Buče, Josipa Šojat, Sanja Šarić, Matej Pudić, Matej Babić i Filip Matić.










"Savjet mladih ima za cilj omogućiti sudjelovanje mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranja i savjetovanja mladih u Požeško-slavonskoj županiji." - zaključili su Ivković i Lončarević te se zahvalili na ukazanom povjerenju.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI