Susret gradonačelnika Puljašića s braniteljima

Susret gradonačelnika s braniteljima
(FOTO: M.M.)

15.01.2018. | M.M.
Pregleda: 4698

Dana 15. siječnja 1992. godine Republiku Hrvatsku međunarodno je priznalo dvanaest zemalja tadašnje Europske zajednice te je tim povodom gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom primio predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Osim prisjećanja na povijesni datum, bila je to prilika i za razgovor o aktualnim problemima s kojima se branitelji svakodnevno susreću.




"Danas je veliki datum za Republiku Hrvatsku i sve nas i zato mi je iznimna čast i zadovoljstvo ugostiti sve vas predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata zajedno s mojim zamjenicima i koordinatorima za braniteljsku i policijsku populaciju.


Ovim gostoprimstvom i surađivanjem pokazujemo da vas cijenimo i da uistinu držimo do onih koji su u tom vremenu imali hrabrosti i petlju stati u obranu domovine jer priznanjem Europske zajednice u to vrijeme je bio tek prvi korak nakon kojega je počeo rat, a vi branitelji ste stali na čelo domovine te ju branili i obranili i na tome vam veliko hvala." - rekao je gradonačelnik Puljašić





"Zahvaljujem se što smo postigli jednu kvalitetnu suradnju, na podržavanju i obilježavanju svih naših obljetnica.

Naš problem je braniteljski dom. Našli smo par lokacija o kojima ćemo se dogovarati s gradonačelnikom i nadam se da ćemo ove godine to i riješiti.




Svim predsjednicima i predstavnicima udruga želim dobar i kolegijalan rad i sve najbolje u ovoj godini." - rekao je voditelj koordinacije za udruge proistekle iz Domovinskog rata požeško slavonske županije i grada Požege umirovljeni satnik HV-a Pavličević.




"Čestitao bih svima ovaj važan dan jer su to hrvatski branitelji izborili i sada moramo biti svi zajedno. Branitelja je sve manje kao i samih udruga i moramo uz potporu grada organizirati se i promovirati istinu Domovinskog rata jer mi smo se za to borili i izborili." - zaključio je Marijan Pilon













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI