Što bi bilo da takav laboratorij postoji kod nas?

Dnk test
(FOTO: Google)

14.01.2018. | Slobodna Dalmacija
Pregleda: 3043

Žitelje Čačka i njegove okoline snašla je muka nad mukama, raspadaju se brakovi, mlate se supružnici, ruke u gnjevu na snahe dižu svekri i svekrve, očevi se odriču djece, a sve zbog novootvorenog laboratorija u kojem se preko DNK analize brzo i lako može dokazati očinstvo.

Od kada su se testovi počeli raditi, pokazalo se da svaki peti muškarac nije otac svome djetetu, što je izazvalo histeriju muškog življa u Čačku i njegovoj okolici.

Laboratorij je od tada došao pod opsadu, djecu na ispitivanje u jutarnjim satima prije vrtića poskrivećki dovode tate, kako bi se i papirom i pečatom uvjerili da dijete stvarno vuče njihove gene.


- Dovode ih a da majke o tome ništa ne znaju, i s velikom mukom dočekuju rezultate koji budu gotovi za 10 do 15 dana. Svega smo se nagledali, i suza radosnica i suza od teških muka. Bilo je i tučnjava i vrlo potresnih scena. Dolazi nam i puno seoskih bakica, kao dođu na sajam, a onda svrate kod nas raspitujući se o testu - potvrđuju iz laboratorija.Pamti se i tragikomična situacija kada su na testiranje snahu priveli muž joj i njegovi roditelji, i u istom sastavu došli po kuvertu oko koje su se žene odmah potukle. Svekrva je završila s puno više modrica, potpuno bespotrebno jer je analiza pokazala kako snajka ipak nije švrljala. Po Ivanjcu se ova priča naveliko prenosi, a posebice njezin epilog, mučni razvod koji se dogodio ubrzo nakon velike tučnjave.


izvor: www.slobodnadalmacija.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI