Ministarstvo kulture odobrilo milijun kuna za radove na zgradi požeške Gradske knjižnice i čitaonice

Budući izgled knjižnice
(FOTO: pozega.hr)

11.01.2018. | pozega.hr
Pregleda: 3680

Ministarstvo kulture RH s milijun kuna sufinancirat će radove na Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega, potvrđeno je to i objavljeno na stranicama ministarstva. Time će se nastaviti dogradnja te požeške ustanove koja je započela prije desetak godina. Od ukupno odobrenih 69 milijuna kuna na razini RH, u Požeško-slavonsku županiju dolazi 3,6 milijuna kuna ustanovama u kulturi, odnosno jedinicama lokalnih samouprava koji su aplicirali na natječaj za rekonstrukciju i izgradnju zgrada u kulturi te jednoj vjerskoj zajednici.

Kada je u pitanju Grad Požega, Ministarstvo kulture je u svom programu investicijske potpore za 2018. godinu dodijelilo i sredstva za nabavku informatičke opreme za što je 100 tisuća kuna osigurano Gradskom kazalištu Požega, 15 tisuća kuna dodijeljeno je Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega, a 7 tisuća kuna Gradskom muzeju.

www.pozega.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI