Ove nedjelje tradicionalni izlet na Kapavac

5. Izlet na Kapavac
(FOTO: Facebook HGSS)

11.01.2018. | Ante Mandarić
Pregleda: 4046

Planinarska sekcija "Kapavac" iz Zakorenja, podružnica Hrvatskog planinarskog društva "Sokolovac" Požega, osnovani 15.12.2012.godine te u vrlo kratkom roku postala prepoznatljiva kao ljubitelji planinarenja i promoviranja planinarenja. Isto tako, njihov Izlet na Kapavac koji organiziraju sredinom mjeseca siječnja, postao je tradicija među planinarima iz Slavonije.

Tako i ove godine organiziraju 6. Izlet na Kapavac 2018. dana 14.01.2018.god. te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

"Kako su planine u našoj Županiji poznate planinarima kao u prvom redu Papuk, zatim Psunj i na kraju manje poznatija Požeška gora i Babja gora, nama je cilj da naša Požeška gora također postane poznata planinarima, baš kao što je to Papuk i Psunj. Dakle, želimo popularizirati izlet na sam Vrh Kapavac 618 m, što je najviši vrh Požeške gore, a zatim Maksimov Hrast sa 614 m", rekao je voditelj Matej Lončarević.


Ovaj već tradicionalni izlet na kojem je sve više Planinara iz Slavonije i Baranje ove godine će se održati 14. siječnja 2018.god u 08:30 sati u Zakorenju u predjelu starog sela gdje će se planinari okupiti i u 09:00 krenuti na pohod prema Kapavcu. Staza je zahtjevna i na pojedinim dijelovima strma, a dugačka je 5,5 km u jednom smjeru.


Vidimo se!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI