Ove nedjelje tradicionalni izlet na Kapavac

5. Izlet na Kapavac
(FOTO: Facebook HGSS)

11.01.2018. | Ante Mandarić
Pregleda: 4048

Planinarska sekcija "Kapavac" iz Zakorenja, podružnica Hrvatskog planinarskog društva "Sokolovac" Požega, osnovani 15.12.2012.godine te u vrlo kratkom roku postala prepoznatljiva kao ljubitelji planinarenja i promoviranja planinarenja. Isto tako, njihov Izlet na Kapavac koji organiziraju sredinom mjeseca siječnja, postao je tradicija među planinarima iz Slavonije.

Tako i ove godine organiziraju 6. Izlet na Kapavac 2018. dana 14.01.2018.god. te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

"Kako su planine u našoj Županiji poznate planinarima kao u prvom redu Papuk, zatim Psunj i na kraju manje poznatija Požeška gora i Babja gora, nama je cilj da naša Požeška gora također postane poznata planinarima, baš kao što je to Papuk i Psunj. Dakle, želimo popularizirati izlet na sam Vrh Kapavac 618 m, što je najviši vrh Požeške gore, a zatim Maksimov Hrast sa 614 m", rekao je voditelj Matej Lončarević.


Ovaj već tradicionalni izlet na kojem je sve više Planinara iz Slavonije i Baranje ove godine će se održati 14. siječnja 2018.god u 08:30 sati u Zakorenju u predjelu starog sela gdje će se planinari okupiti i u 09:00 krenuti na pohod prema Kapavcu. Staza je zahtjevna i na pojedinim dijelovima strma, a dugačka je 5,5 km u jednom smjeru.


Vidimo se!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI