¨Cesarići¨ položili vijenac ispred rodne kuće Dobriše Cesarića u Požegi

Cesarići položili vijenca ispred rodne kuće Dobriše Cesarića u Požegi
(FOTO: M.M.)

10.01.2018. | M.M.
Pregleda: 3450

Danas su učenici i učitelji "Dobriša Cesarić" Osnovne škole te dogradonačelnik Ferdinand Troha položili vijenac na rodnu kuću pjesnika Dobriše Cesarića u Požegi čije ime škola nosi.




"Već 13. godinu za redom učenici i učitelji OŠ Dobriša Cesarića školski projekt "Cesarić u Cesariću" započinju polaganjem vijenca na rodnu kuću Dobriše Cesarića u Požegi.






Nakon polaganja vijenaca slijedi niz aktivnosti u našoj školi, a ove godine želimo povezati likovno stvaralaštvo s poezijom koje će sutra s početkom od 10 sati u suradnji s udrugom PožArt naši učenici na Cesarićeve pjesme nastojati ostvariti svoj doživljaj poezije na platnu.Nakon toga 26. siječnja također u prostorijama škole bit će izložba tih likovnih radova gdje ćemo ujedno promovirati i zbirku literalnih i likovnih radova "Staza"." - rekla je ravnateljica Krip




"Drago nam je u ovoj svečanoj prigodi kada se spominjemo rođenja našeg veliko Cesarića da škola nosi njegovo ime.

Grad Požega podupire vaš rad i s vama je kada su pred školu postavljena mnoga iskušenja te smo sretni i zadovoljni što dobro promišljate i napredujete. Nadam se da će sve nadolazeće generacije koje će pohađati Cesarićevu školu biti dodatan plus i motiv da još bolje, uspješnije radite i napredujete." - rekao je dogradonačelnik Ferdinand Troha













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI