Ususret Božiću

Domjenak VSNM-a
(FOTO: Ante Mandarić)

06.01.2018. | A.M.
Pregleda: 8570

Sinoć je u prostorijama Vijeća srpske nacionalne manjine Požega održan tradicionalni domjenak ususret Božiću.

Nakon osvećenja trpeze i pogače od strane paroha požeškog Aleksandra Bijelića uzvanicima se obradio predsjednik VSNM Grada Požege Tihomir Aleksić i između ostalog izjavio "obilježavanje Božića je počelo još 2009.godine i evo nastavilo se tradicionalno i godinu u godinu bez obzira na poneke poteškoće koje se i pojave. Ovo je vrijeme kada je doba mira i praštanja te prisjećanja svega što nas je pratilo kroz godinu”.









Uz vijećnike domjenku su prisustvovali i gosti : Boris Milošević saborski zastupnik i predsjednik kluba SDDS-a, Nikola Ivanović zamjenik gradonačelnice Grada Pakraca, Siniša Martinović zamjenik načelnika Općine Okučani, Ranka Milojković zamjenica načelnika Općine Dragalić, Dušan Nogić predsjednik VSNM Brodsko posavske županije.

Između ostalog Nikola Ivanović je izjavio "drago mi je što VSNM Grada Požege uz novo vodstvo je odabralo put uključivosti a ne isključivosti te kako se raduje budućoj suradnji uz punu podršku”.

Danas je u hotelu The Westin održan domjenak gdje je na poziv predsjednika SNV-a prisustvovao i predsjednik VSNM Grada Požege Tihomir Aleksić s vijećnicima.

Predsjednik VSNM Požege Tihomir Aleksić uputio je čestitku :

Svim vjernicima koji slave Božić po Julijanskom kalendaru želim

Mir Božji, Hristos se rodi!








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI