Načelnik Kovačević dodijelio stipendije studentima s područja Općine Jakšić

Studenti s područja Općine Jakšić
(FOTO: M.M.)

05.01.2018. | M.M.
Pregleda: 7425

Danas je Općina Jakšić odnosno načelnik Ivica Kovačević zajedno sa deset studenata s područja iste općine potpisao ugovore o dodjeli stipendija u iznosu od 500 kuna.




"Općina Jakšić je ove godine subvencioniranje povećala s deset na petnaest studenata u iznosu od 500 kuna mjesečno na deset rata.


Iznos nije prevelik, ali mislim da vama studentima i vašim obiteljima uvijek dobro dođe svaka pomoć i mislim da će Općina Jakšić u nadolazećem razdoblju nastaviti sa subvencioniranjem stipendija uz nadanje da će se iznos povećati.


Bila su dva natječaja gdje je od 25 ponuđenih diploma danas potpisano deset ugovora, a do 10. siječnja će natječaj biti ponovljen jer je nekoliko studenata odustalo.

Čestitam vam svima, želim puno uspjeha u vašem školovanju i nadam se da se vidimo i slijeće godine." - rekao je načelnik Ivica Kovačević




Stipendije su dobili: Marina Alešković, Ena Marković, Igor Pavlik, Mihaela Pigl, Mihaela Biondić, Katarina Alešković, Leonarda Dorić, Dora Bošković, Vlatka Bošković i Maurizio Rezo
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI