NK Osijek na pripreme u Veliku prije odlaska u Španjolsku

Pripreme NK Osijek
(FOTO: M.M.)

02.01.2018. | M.M/sportalo.hr
Pregleda: 4681

Osječani će se okupiti 8. siječnja u Gradskom vrtu, a već dva dana kasnije predviđen je odlazak u "Zlatnu dolinu".

Dok su nogometaši Osijeka na zimskom odmoru, stručni stožer i klupska logistika razrađuju i posljednje detalje pripremnog razdoblja u siječnju i veljači. Trener Zoran Zekić prvo je okupljanje u novoj kalendarskoj godini predvidio za ponedjeljak, 8. siječnja kada će se na prozivci pojaviti svi oni koji će započeti pripreme Bijelo-plavih. Uvodna dva dana momčad će odraditi u Gradskom vrtu, a već 10. siječnja promjenit će ambijent i radnu sredinu.

Dogovoreno je da Osječani uvodni dio svojih zimskih aktivnosti odrade u Velikoj, a pritom će za treninge i na otvorenom i u zatvorenom prostoru koristiti tamošnji stadion koji i nakon gašenja Kamen Ingrada pruža mogućnost kvalitetnog rada jer je aktivan županijski ligaš NK Papuk. Doduše, teren više nije, kao nekada, najbolji u Hrvatskoj, ali je svakako upotrebljiv, što se odnosi i na popratne sadržaje, kao što je fitness centar. U to su se u nedavnom obilasku uvjeta za pripreme u "Zlatnoj dolini" uvjerili i direktor općih poslova NK Osijek, team manager Hrvoje Barišić i jedan od Zekićevih pomoćnika, Mario Kuić.


Dva tjedna u Španjolskoj


Osječka će ekspedicija u Velikoj ostati do 17. siječnja, pritom je osiguran i sasvim korektan, odgovarajući smještaj, a potom će uslijediti povratak u grad na Dravi. No, neće se naši nogometaši duže zadržati u Osijeku, budući da se već 20. 01. putuje u Španjolsku, na najznačajniji dio priprema. Odredište će i ovaj puta, baš kao i u prvim mjesecima 2017. biti Marbella.

Tamo će se ponovno okupiti veći broj klubova iz europskih i azijskih zemalja, tako da sportski direktor Alen Petrović dogovara jake suparnike iz Rusije, Rumunjske, Mađarske, Kine… Osječani će u toplim španjolskim krajevima, koji sportašima nude sjajne uvjete za pripreme, ostati do 3. veljače. Potom će im ostati još tjedan dana rada u Gradskom vrtu do prve službene utakmice u nastavku sezone i derbija s vodećim Dinamom.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI