Vrijeme vas u novogodišnjoj neće iznevjeriti

Doček 2017. u Požegi
(FOTO: M.M.)

31.12.2017. | dnevnik,hr
Pregleda: 3064

Danas će biti barem djelomice sunčano, oborina u kopnenim predjelima, neće biti u novogodišnjoj noći.

Uz južinu će i temperatura na kopnu biti iznad prosjeka - posljednji dan ove 2017. godine proteći će uz desetak stupnjeva tijekom dana, a u noći se očekuje uglavnom oko 4 do 5 stupnjeva pa se nećemo smrzavati kao prošle godine.

Od sredine prvog dana nove godine bit će oborina, u početku kiše, ali krajem dana uz pad temperature u višem gorju i snijega.


U Dalmaciji će novogodišnja noć biti vedra ili tek malo oblačna, dok se na sjevernom Jadranu, osobito Riječkom području očekuje nešto više oblaka i povremena kiša. Uz obalu će biti i juga, u Dalmaciji uglavnom umjerenog, a sjevernije i jakog.


Temperatura će na moru biti razmjerno visoka - između 5 i 10 stupnjeva. A prvi dan nove godine će proteći uz kišu - i to uglavnom u drugom dijelu dana.

Sve u svemu pred nama je topao doček nove godine, u većini zemlje i bez oborina pa uživajte i dobro se zabavite.

Prvi dan nove godine na kopnu umjereno oblačno s povremenim oborinama, utorak pretežno oblačno s kišom, u gorju i snijegom. Sredinom tjedna prestanak oborina i razvedravanje.

Na Jadranu prvi i drugi dan nove godine oblačno s kišom, lokalno i obilnijom. Još uvijek umjereno i jako jugo, utorak na sjevernom dijelu prolazno bura uz koju će se i razvedravati.

izvor: www.dnevnik.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI