Vrijeme vas u novogodišnjoj neće iznevjeriti

Doček 2017. u Požegi
(FOTO: M.M.)

31.12.2017. | dnevnik,hr
Pregleda: 3061

Danas će biti barem djelomice sunčano, oborina u kopnenim predjelima, neće biti u novogodišnjoj noći.

Uz južinu će i temperatura na kopnu biti iznad prosjeka - posljednji dan ove 2017. godine proteći će uz desetak stupnjeva tijekom dana, a u noći se očekuje uglavnom oko 4 do 5 stupnjeva pa se nećemo smrzavati kao prošle godine.

Od sredine prvog dana nove godine bit će oborina, u početku kiše, ali krajem dana uz pad temperature u višem gorju i snijega.


U Dalmaciji će novogodišnja noć biti vedra ili tek malo oblačna, dok se na sjevernom Jadranu, osobito Riječkom području očekuje nešto više oblaka i povremena kiša. Uz obalu će biti i juga, u Dalmaciji uglavnom umjerenog, a sjevernije i jakog.


Temperatura će na moru biti razmjerno visoka - između 5 i 10 stupnjeva. A prvi dan nove godine će proteći uz kišu - i to uglavnom u drugom dijelu dana.

Sve u svemu pred nama je topao doček nove godine, u većini zemlje i bez oborina pa uživajte i dobro se zabavite.

Prvi dan nove godine na kopnu umjereno oblačno s povremenim oborinama, utorak pretežno oblačno s kišom, u gorju i snijegom. Sredinom tjedna prestanak oborina i razvedravanje.

Na Jadranu prvi i drugi dan nove godine oblačno s kišom, lokalno i obilnijom. Još uvijek umjereno i jako jugo, utorak na sjevernom dijelu prolazno bura uz koju će se i razvedravati.

izvor: www.dnevnik.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI