Puljašić: ¨Vi ste budućnost Požege i oni na koje mi najviše računamo¨

Dodjela stipendija Grada Požege
(FOTO: M.M.)

29.12.2017. | M.M.
Pregleda: 7753

Grad Požega na čelu s gradonačelnikom Darkom Puljašićem danas je potpisao ugovore o stipendiji Grada Požege za 20 novih studenata i 3 darovita učenika.




Temeljem odluke povjerenstva Grad Požega će u 2018. godini ukupno dodijeliti 40 stipendija, a danas ih je 18 novih potpisano u iznosu od 850 kuna za studente i 400 kuna za učeničke.


"Vi ste budućnost Požege i oni na koje mi najviše računamo i nadam se da ćemo ovom malom gestom uspjeti pomoći vam u vašem školovanju.





Danas su tu najbolji među Požežankama i Požežanima, oni koji su uistinu dokazali svojim učenjem i radom da se može puno zato mi je izuzetno drago što završavamo kalendarsku godinu na ovako prekrasan način.

Želim vam da budete uspješni kao i do sada, a vaš i naš Grad Požega će biti u potpori." rekao je gradonačelnik Puljašić




Studentske stipendije su dobili: Leonardo Jukić, Kristina Ćukac, Marija Ivanović, Matko Tanjić, Ilinka Filipović, Domagoj Jozić, Elizabeta Vuković, Nikolina Grbavac, Petra Štulec, Nikolina Devčić, Dijana Pavliček, Dora Albreht, Josip Krip, Ana Lovrić, Ivona Soldo, Josip Matijašević, Robet Horvat i Žana Kajinić,a učeničku stipendiju su dobili Ana Kerepčić, Jura Starčević i Marta Turina.




























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI