3. tradicionalni Božićni domjenak za poduzetnike s područja Grada Pleternice

FOTO: M.M.

28.12.2017. | M.M.
Pregleda: 9979

Danas je u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica održan 3. tradicionalni Božićni domjenak za poduzetnike s područja Grada Pleternice.




"Čast i zadovoljstvo mi je pozdraviti vas sve danas na 3. domjenku poduzetnika s područja Grada Pleternice.


Želim da svi oni poslovi koje ste ostvarili u 2017. godini neka se udvostruče u 2018. godini.


Zadovoljna sam s 2017. godinom jer će biti zapamćena i zabilježena po dvije bitne činjenice,a to je da nam je u ovoj godini odobreno bespovratnih sredstava od Europske unije u iznosu 236 milijuna kuna i druga činjenica je ona koja se veže na vas.




Državni zavod za statistiku zabilježio je da je za Grad Pleternicu zabilježen najveći porast broja zaposlenih u cijeloj Republici Hrvatskoj, a to je rezultat vašeg rada i truda.

Nakon ovoga o Pleternici se priča kao o gospodarskom čudu, aj neću reći da je to čudo, to je rezultat vašeg rada. Trebamo se svi skupa prizemljiti, stajati čvrsto na zemlji i reći da je to jedan korak naprijed u odnosu na sve ove godine prije koje su nas pratile,a od 2013. godine bilježimo samo rast zaposlenih." - rekla je gradonačelnica Jozić




Broj obrta u našoj županiji porastao je sa 113 na 120, a baš ovih sedam je registrirano u Pleternici i Pleternica je 2016. godine jedina bilježila ras obrta.

Uz gradonačelnicu Jozić domjenku su prisustvovali saborski zastupnik Franjo Lucić, predsjednik Županijske gospodarske komore Luka Balenović, predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk i predsjednik Udruženja obrtnika Požege Mile Golić.







Nakon riječi pohvala i kratkog prezentiranja i rezimiranja 2017. godine poduzetnici i gosti počastili su se odličnim jelom i pićem ugostiteljstva Bilburger iz Požege.




























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI