Gradonačelnik Puljašić nagradio vozače koji poštuju prometne propise

FOTO: pozega.hr

23.12.2017. | M.M./pozega.hr
Pregleda: 3894

U povodu predstojećih blagdana Ministarstvo unutarnjih poslova provodi operativnu akciju "Mir i dobro" kojom nastoje građanima pružiti najviši mogući stupanj sigurnosti. U sklopu akcije prometna policija provodi aktivnosti povećanja sigurnosti u cestovnom prometu i smanjenja stradavanja sudionika u prometu.

- Prometna policija danas u cijeloj Hrvatskoj provodi preventivno – represivne aktivnosti s ciljem povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu i smanjenja stradavanja. Gledat će se prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, nepropisne brzine, nekorištenja sigurnosnog pojasa I korištenja mobitela. Sukladno zakonskim odredbama, ti vozači će biti kažnjeni, dok će vozači koji se pridržavaju svih propisa biti simbolično nagrađeni. – rekao je Zvonimir Lukačević voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa PU Požeško-slavonske.





Akciju podržavaju osobe iz javnog života pa je tako današnjoj akciji u Požegi prisustvovao i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.











Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI