Obrtnici sugrađanima podijelili tisuću porcija gulaša od divljači

5. tradicionalna akcija obrtnika
(FOTO: M.M.)

23.12.2017. | M.M.
Pregleda: 6072

Danas je u pješačkoj zoni u Požegi održana 5. tradicionalna akcija u organizaciji Obrtničke komore Požeško - slavonske županije i Udruženja obrtnika Požega gdje je sugrađanima podjeljeno tisuću porcija gulaša od divljači.




Ovo je peti put kako u prigodi Badnjaka pripremamo tisuću procija hrane za naše sugrađane, a ove godine nije riječ o posnom obroku jer pripremili smo lovački gulaš od 120 kilograma mesa, a to je samo jedna u nizu akcija kojima želimo poručiti kako su obrtnici vitalni dio svake zajednice.


Sve to potvrđuje i godina koja je iza nas jer obrtništvo konačno bilježi i određene pozitivne pomake te otvaranje novih tvrtki i obrta,” - rekao je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk





Ovoj akciji pridružili su se i gradonačelnik Darko Puljašić sa zamjenicima Mariom Pilonom te Ferdinandom Trohom uz župana Alojza Tomaševića.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI