Božićni domjenak Povijesne postrojbe ¨Trenkovi panduri¨

Božićni domjenak Trekovih pandura
(FOTO: M.M.)

23.12.2017. | M.M./pozega.hr
Pregleda: 3201

Članovi Povijesne postrojbe "Trenkovi panduri" okupili su se sinoć na svom tradicionalnom božićnom domjenku kako bi zajedničkim druženjem proslavili još jednu uspješnu godinu djelovanja. "Trenkovi panduri" ove su godine obilježili desetu godišnjicu svoga samostalnog djelovanja, a trenutno broje 15 članova.




- Došao je kraj naše desete godine rada kada smo obilježili naše obljetnice – dvadeset godina postojanja i deset godina samostalnog rada. Imamo 540 izlazaka, od toga 25 bilježimo vam granica RH. Ovo je vrijeme kada nam se otvaraju granice, kada donosimo odluke da neke stvari moramo rezati i otvarati se prema van. Drago nam je što smo u ovih deset godina rada ostvarili jako dobru suradnju s Ministarstvom obrane, Uredom predsjednice, Ministarstvom kulture i ostalim institucijama. – rekao je Vladimir Potnar, predsjednik Povijesne postrojbe.






Druženju s "pandurima" priključio se i požeški gradonačelnik Darko Puljašić, iskoristivši priliku da pohvali rad Udruge i sve njihove aktivnosti.

- Vaša udruga je dobra organizirana, skladna i produktivna, a rad vidljiv. Gajite tradiciju našega kraja i Grad Požega se ponosi s vama i sa svim vašim izlascima i gostovanjima jer samim time promovirate Požegu unutar njezinih granica, ali i šire. Kroz naše programe i dalje ćemo podržavati rad vaše udruge i želim vam još puno godina uspješnog rada, da vas bude još više, radite kvalitetno, povezujete gradove i tradicije. – poručio je gradonačelnik Puljašić.
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI