¨Oporbena petorka nije podržala sufinanciranje prijevoza učenika¨

Ivica Kovačević, načelnik Općine Jakšić
(FOTO: Lidija Galić)

23.12.2017. | Općina Jakšić
Pregleda: 3706

Općina Jakšić poslala je demanti na članak pod nazivom "Oporbena petorka izborila sufinanciranje prijevoza učenika" objavljen jučer (22.12.) na 034 Portalu te demanti prenosimo u potpunosti.

"Informacije iznesene dana 22. prosinca 2017.god na internetskim stranicama web portala 034portal.hr autora M.R , Oporbene petorke Općine Jakšić u tekstu pod naslovom: "Oporbena petorka izborila sufinanciranje prijevoza učenika", koji tekst je istog dana objavljen na Facebook profilu web portala 034portal.hr, su neistinite i neosnovane.

S obzirom da smo svi u božićnom ozračju ne bi htjeli javnost opterećivati sa "Oporbenom petorkom" Općine Jakšić, ali s obzirom na činjenicu da Oporbena petorka uporno daje netočne i neosnovane informacije, napisali smo kratak demantij na današnji objavljeni novinski članak.


Oporbena petorka u svojem tekstu navodi "da se izborila za sufinanciranje prijevoza učenika, da gsp. Kovačević i predsjednik Vijeća gsp. Oreški nisu dozvolili da se uvrste prijedlozi točaka dnevnog reda za sjednicu, da je predsjednik KUD –a kategorički ustvrdio da je put u Francusku platio HKUD "Slavonija", da je gsp. Kovačević sam sebe demantirao i da ne nabrajamo dalje, što nije točno.


"Oporbena četvorka", a ne petorka, nije podržala proračun Općine Jakšić za 2018.godinu, odnosno nije podržala sufinanciranje prijevoza učenika, odnosno nastoji lažno prikazati kako se upravo ona izborila za sufinanciranje prijevoza. Napominjemo da je Općina Jakšić jedna od rijetkih općina koja dugi niz godina sufinancira prijevoz učenika, osim tekuće godine, a iz razloga što je taj dio novca bio namijenjen potrebitijima, odnosno djeci dječjeg vrtića Općine Jakšić.

HKUD "Slavonija", na čelu sa predsjednikom dugi niz godina organizira i sudjeluje u raznim manifestacijama Općine Jakšić i time doprinosi kulturnom boljitku Općine. Predsjednik HKUD-a "Slavonija", je naglasio da je put u Francusku dijelom sufinanciran iz sredstava Općine Jakšić, a dijelom iz njihovih sredstava. Nadalje, sjednice Općinskog vijeća se sazivaju u skladu sa zakonom i poslovnikom Općine Jakšić i tako dalje, i tako dalje.

Slijedom navedenoga, dana 22. prosinca 2017. na internetskim stranicama web portala 034portal.hr autora M.R. ponovno su objavljene netočne i neosnovane informacije o radu Općine Jakšić i predsjednika Općinskog vijeća.

Općina Jakšić"




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI