Požeški gimnastičari ekipno drugi u C-programu

Nagrađeni požeški gimnastičari u Nedelišću
(FOTO: Majda Cvjetojević)

28.11.2011. | V.B./GD Sokol
Pregleda: 4620

Na Državnom natjecanju u sportskoj gimnastici za muškarce i žene svih kategorija i programa, koje je zavšilo sinoć u Nedelišću, požeške gimnastičarke i gimnastičari GD Sokol ostvarili su zapažene rezultate. Natjecanje se održavalo u nacionalnom gimnastičkom centru Aton, a trajalo je tri dana. Bilo je prijavljeno više od 420 natjecatelja i natjecateljica koji su došli su iz gotovo svih hrvatskih gimnastičkih klubova.

U muškoj sportskoj gimnastici GD Sokol predstavljao je Luka Čajka kao mlađi kadet pojedinac. Svojim je nastupom ušao u 20 najboljih mlađih kadeta Hrvatske. Kao ekipa, nastupili su: Niko Blažević, Anto Jekić, Jan Letić, Dinko Obradović i Leopold Kajan u programu kadeti C-program. Svojim odličnim nastupom osvojili su drugo mjesto i svoj klub ovjenčali još jednim značajnim uspjehom.

Naročito se istaknuo Leopold Kajan koji je osvojio 11. mjesto sa samo četiri boda zaostatka iza prvoplasiranog. Podršku svojim klupskim kolegama cijelo vrijeme natjecanja pružao je Bruno Devčić koji je zbog ozljede ove godine morao propustiti državno natjecanje.


Gimnastičko društvo Sokol Požega predstavljale su i tri natjecateljice: Anita Čuljak kao juniorka B-programa, Tonka Pavelić kao mlađa kadetkinja B-programa i Andrea Došlić kao juniorka C-programa.
"Sve tri natjecateljice ostvarile su zapažen uspjeh i na ljestvici uspjeha popele se za desetak mjesta prema gore u usporedbi sa nastupom na državnom natjecanju prošle godine, a s obzirom na broj ostvarenih bodova, rezultat je osjetno bolji nego na Kupovima naše regije", priopćili su iz kluba.


Pojedince i ekipe vodili su treneri i trenerice GD Sokol Zlatko Kraker, Zdenka Pavelić, Majda Cvjetojević i Marijana Devčić.

"Ovim natjecanjem zatvorili smo još jednu veoma uspješnu natjecateljsku sezonu a u slijedećoj godini nadamo se ostvarenju još boljih rezultata i daljnji uspon naših gimnastičara i gimnastičarki na ljestvici uspjeha, jer pripreme za novi ciklus natjecanja započinju već prvoga dana nove godine", poručili su iz GD Sokol.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI