Velikani hrvatskog rukometa na prijemu kod gradonačelnika

Kauboji
(FOTO: pozega.hr)

21.12.2017. | M.M./pozega.hr
Pregleda: 4364

Rukometni klub Požega, u suradnji s Požeškim sportskim savezom, Požeško-slavonskom županijom i Gradom Požega organizator je humanitarne rukometne utakmice koja će se večeras u 18:30 sati igrati između rukometnih veterana Hrvatske i veterana Rukometnog kluba Požega. Slavne hrvatske bivše reprezentativce primio je danas u Gradskoj vijećnici gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom.



- Hvala svima koji su se uključili u organizaciju ove akcije kako bismo danas u Požegi imali velikane hrvatskog rukometa. Ovo je lijepa humanitarna svrha i sva prikupljena sredstva bit će donirana dvjema obiteljima u potrebi pa vjerujem da ćemo večeras imati i punu dvoranu. Na ovoj način promičemo sport i zdrav život, a vi ste upravo dokaz toga. Požega je počašćena vašim dolaskom i nadam se da ćemo večeras svi zajedno uživati. – poručio je gradonačelnik Puljašić.





U ime veterana na pozivu i gostoprimstvu zahvalio se Nikša Kaleb te se pri tome prisjetio svog posljednjeg boravka u našem gradu.



- U Požegi sam zadnji puta bio 2003. godine i uvijek ću pamtit kada smo bili na prijemu u ovoj istoj vijećnici prije Svjetskog prvenstva gdje su nam domaćini poželjeli da se s natjecanja vratimo sa zlatnom medaljom. Tada sam u sebi pomislio "Bože dragi, o čemu oni pričaju?", a na kraju nas je upravo to zlato katapultiralo u sportskom i svakom drugom smislu. Po tome ću uvijek pamtit "zlatnu" Požegu" – ispričao je Nikša Kaleb.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI