Akcija u prometu povodom nadolazećih blagdana

Policija pojačano kontorlira prisutnost alkohola kod vozača
(FOTO: M.M.)

21.12.2017. | mup,hr
Pregleda: 3269

U blagdanskim danima pred nama nastojimo građanima pružiti najveći mogući stupanj sigurnosti. Dio sigurnosti je i sigurnost cestovnog prometa, pa je zaštita svih njegovih sudionika od kršenja prometnih propisa uzrokovanih neodgovornim ponašanjem pojedinaca bitna zadaća policije.

U cilju zadržavanja razine sigurnosti cestovnog prometa na što višoj razini, 23. prosinca na području čitave Republike Hrvatske provest će se akcija nadzora vozača. Akcijom će se kontrolirati poštivanje propisa vezanih uz alkohol, korištenje sigurnosnog pojasa i zaštitne kacige, nepropisno korištenje mobitela i poštivanje ograničenja brzine, odnosno, propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.

Vozače koje zateknu u prekršajima policijski službenici kaznit će sukladno zakonskim odredbama, dok će vozače čije je ponašanje u skladu s propisima nagraditi prigodnim poklonom (privjesci).


U akciji će sudjelovati i osobe iz javnog života, koje će na lokacijama policijskih nadzora "dobrim vozačima" uručivati prigodne poklone.Na području Pakraca od 9 sati u Ulici Matije Gupca uz policijske službenike bit će gradonačelnica Anamarija Blažević, dok će u Požegi od 11 sati u Osječkoj ulici uz policijske službenike biti gradonačelnik Darko Puljašić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI