Blagdansko druženje nogometnih selekcija NK ¨Dinamo¨ Vidovci - Dervišaga

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

20.12.2017. | pozega.hr
Pregleda: 6205

Nogometni klub "Dinamo" Vidovci – Dervišaga sinoć je održao predblagdansko druženje svojih članova i gostiju. Bila je to prilika za predstavljanje svih klupskih selekcija koje su ovoj godini zabilježile brojne iznimne uspjehe, kao i za prigodno darivanje.




Okupljene je na početku pozdravio potpredsjednik Kluba Marinko Marić.


- Drago mi je da smo se okupili pred blagdane kada se treba slaviti, a nogometni klub "Dinamo" Vidovci-Dervišaga ima što slaviti. Zaboravimo sve loše u ovoj godini, pogotovo prvi dio sezone, jer smo u drugom dijelu sve to nadoknadili. Sve naše selekcije u ovom jesenskom dijelu pokazale su zavidan uspjeh i na tome im od srca čestitam. Hvala roditeljima na svoj pomoći koju su nam pružili, a posebno se moramo zahvaliti Gradu Požegi i gradonačelniku Darku Puljašiću kao našem glavnom sponzoru bez čije financijske pomoći ne bismo mogli raditi i biti ovo što jesmo – rekao je Marić.





Mlade nogometaše došao je pozdraviti i gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je tom prilikom istaknuo kako potpora NK "Dinamu" nikada neće izostati.

- U Vidovcima i Dervišagi uvijek se igrao dobar nogomet, ovo je bio rasadnik za klubove višeg ranga i naravno da ćete uvijek imati moju potporu. Ne znam ima li ljepše uređenog stadiona koji može služiti kao primjer drugima kako se brine o svom klubu i kako se odgajaju djeca u zdravoj okolini. – poručio je gradonačelnik te poželio svima ugodne i mirne blagdane.

izvor: www.pozega.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI