Godišnja skupština Lovačkog saveza PSŽ

Skupština Lovačkog saveza PSŽ
(FOTO: pozega.hr)

19.12.2017. | M.M./pozega.hr
Pregleda: 4919

Članovi Lovačkog saveza Požeško - slavonske županije održali su jučer svoju godišnju skupštinu na kojoj su donijeli  program rada i financijski plan za 2018. godinu.

-Planiramo prihode od 260 tisuća kuna od čega je najveći dio od članarina 1300 lovaca ovog kraja, te od izdavanja iskaznica za gostovanje stranih lovaca, a nastavljamo suradnju s Hrvatskom gorskom službom spašavanja i Parkom prirode Papuk. - istakao je na skupštini predsjednik ovog Lovačkog saveza Zdravko Vujnović.




Nastavit će brojne aktivnosti na podizanju etike, obuci kadrova, natjecanja u streljaštvu i kinologiji itd. Upozoreno je na problematiku šteta od divljači na prometnicama, donošenje Zakona o lovstvu, najam lovišta koja se prostiru po privatnom zemljištu, te pojavu zaraze velikim američkim metiljem, koji uzrokuje smrtnost srneće divljači i ukupno slabljenje brojnosti jelena na ovim prostorima.


- Vi ste dobro organizirani i odgovorni, dokazali ste se zaštitom divljači i humanitarnim radom na čemu vam hvala, a mi se možemo podičiti bogatstvom divljači u našem kraju što je preduvjet za razvoj turizma – kazao je okupljenima gradonačelnik Požege Darko Puljašić.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI