Gradonačelnik Puljašić: ¨ Nogostup će do ljeta biti gotov¨

Izgradnja nogostupa u Jagodnjaku
(FOTO: M.M.)

19.12.2017. | M.M.
Pregleda: 6299

Gradonačelnik Darko Puljašić danas je obišao građevinske radove izgradnje nogostupa u Jagodnjaku i Sokolovoj ulici.

Projekt vrijedan 2,6 milijuna kuna koji je financiran s 50% od strane Ministarstva unutarnjih poslova kroz Nacionalni program "Sigurnost u prometu" započeo je u kolovozu ove godine u dužini od 2,3 kilometra.




"Radi se o projektu koji je iznimno zahtijevan u izvođenju radova građevinskog dijela, pripreme dokumentacije te geografski teškog područja.


"Došla je zima i završavamo radove koje smo ove godine napravili u vrijednosti od 800 tisuća kuna zajedničkim snagama u suradnji s HEP-om i Tekijom, a uspjeli smo do sada napraviti 1,5 kilometara radova od ukupno 2,3 kilometra.

Paralelno s ove dvije tvrtke radimo kako ne bi bilo potrebe nakon polaganja nogostupa ponovno kopati novu infrastrukturu i to je razlog zašto nije do sada gotovo tako da se rok pomiče do ljeta kada bi trebalo sve biti gotovo." - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić



"Ovim putem zahvaljujem se sugrađanima na strpljivosti i razumijevanju jer pružamo sigurnost našoj djeci i starijima koji će se konačno u ovako uskom grlu Požege moći sigurno kretati." - dodao je gradonačelnik Puljašić








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI