Djed Božićnjak razveselio mališane

Prekopakranski sajam
(FOTO: Pakrački list)

16.12.2017. | Pakrački list
Pregleda: 3013

I ove godine na prekopakranskom trgu, u organizaciji Udruge žena Prekopakra, tradicionalni Božićni sajam privukao je danas nekoliko stotina posjetitelja koji su uz prigodan program mogli razgledati štandove domaćih izlagača.








Uz božićne slastice i kuhano vino, ovom predbožićnom ugođaju doprinijela su djeca iz tamošnjeg vrtića te programom razveselili i velike i male, a posjetitelje su pozdravile u ime organizatora Dubravka Laučan i pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević poželjevši svima sretne i blagoslovljene blagdane, a posebno uputile zahvalu svima, posebno malima, za organizaciju ovog događanja pri čemu je Blažević istaknula da je veseli da je trg sve više u funkciji.








To je bio uvod za doček najdražeg starca, Djeda Božićnjaka, koji je i ove godine posjetio prekopakranske mališane podijelivši im više od 150 poklona koje je za prekopakransku djecu osigurala Udruga žena, a roditelji za pakračku.







Tekst i foro: Pakrački list


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI