Kupnjom rukotvorina pomozimo djeci u Kamerunu

Katolička gimnazija Požega
(FOTO: M.M.)

16.12.2017. | M.M.
Pregleda: 2870

"Katolička gimnazija Požega u suradnji s velečasnim Karlom Prpićem našim bivšim duhovnikom organizirala je jedan humanitarni projekt koji smo imali prije dvije godine samo je ovo za drugu namjenu.



Velečasni Karlo postao je rektor sjemeništa u Kamerunu i preko njega smo organizirali ovaj projekt gdje izrađujemo proizvode i prodajemo ih te sva prikupljena sredstva šaljemo u Kamerun te se pomoću tih sredstava školuju i obrazuju neka djeca u Kamerunskim školama." - rekao je Domagoj Zubović učenik 4. razreda Katoličke gimnazije u Požega i jedan od sudionika ovog projekta





Učenici na štandu u pješačkoj zoni u Požegi ( pokraj suda ) nude u pred Božićno vrijeme čestitke, naljepnice za staklo, gipsane figure te katoličke kalendare koje su sami izradili, a cijena ponuđenih stvari nije određena već koliko je tko u mogućnosti donirati.



Učenici će s ovim projektom biti do srijede u pješačkoj zoni od 14 do 19 sati, u nedjelju neće biti štanda, a danas su u jutarnjem vremenu od 9 do 13 sati.

Zato dragi sugrađani dođite, podržite ovaj humanitarni projekt i pokažimo da nismo zaboravili kupiti i poslati čestitku najmilijima, a još manje kako je to biti dijete.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI