Proglašeni najčitatelji Gradske knjižnice i čitaonice Požega

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

15.12.2017. | pozega.hr
Pregleda: 4518

Najmlađa čitateljica Gradske knjižnice i čitaonice je Ela Petranović, a najvjernija čitateljica Marija Živković. Nagrade za ovu marljivost uručio im je gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić na današnjoj svečanosti.

Najčitatelji su proglašeni u četrnaest kategorija. Bartol Zrinščak dobio je nagradu u kategoriji predškolskog uzrasta, dok je u kategoriji školskog uzrasta najbolja bila Tara Matijević. Ove je godine dodijeljena i nagrada pobjednici Nacionalnog kviza za poticanje čitanja Ramoni Bilić, a nagrađena je i Lucija Adžić, pobjednica ljetnog Facebook foto natječaja "Moj godišnji s knjigom". Silva Mihalj Živković je najčitateljica Odjela za odrasle, Elizabeta Štancl je naslušateljica Glazbenog odjela, a najčitatelj novina i časopisa Studijskog odjela je Ines Citković.

Za uspješnu suradnju tijekom godine nagrađena je Turistička zajednica Grada Požege sa svojim vrijednim djelatnicima. Najvjernija obitelj čitatelja je obitelj De Marco iz Požege. Najčitateljice stacionara Jakšić, Kaptol i Velika su Sara Miloš, Lea Klinčić i Vjera Marinić. Svi nagrađeni na dar su dobili knjige i godišnju članarinu.


izvor: www.pozega.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI