Zlatni Kauboji ponovno će zaigrati rukomet i to u Požegi

Rukometni spektakl
(FOTO: M.M.)

15.12.2017. | M.M.
Pregleda: 6033

Rukometni klub Požega sljedeći tjedan točnije 21. prosinca organizira humanitarnu utakmicu na kojoj će zaigrati veterani RK Požega i, ni manje ni više nego veterani Hrvatske rukometne reprezentacije.

U ŠRC "Tomislav Pirc” 21. prosinca od 18:30 sati odigrat će se humanitarni rukometni spektakl za dvije obitelji s područja Požege koje imaju djecu s posebnim potrebama.

"U vrijeme nadolazećih blagdana i u vrijeme darivanja Rukometni klub Požega odlučio je napraviti ovu utakmicu Hrvatskih rukometnih velikana i veterana RK Požega.


Od Hrvatskih rukometnih velikana zaigrat će Vlado Šola, Davor Dominiković, Nikša Kaleb, Petar Metličić i mnogi drugi.” - rekao je Igor Starčević predsjednik muškog Rukometnog kluba Požega




"U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Požega, dr. Nelicom Šimleša i sportašima odlučili smo se za ovakvu humanitarnu akciju.

Sa svoje strane mogu garantirati da će sredstva biti korisno upotrebljena i na neki način nastavljamo suradnju sportaša, zdravstvenog osoblja u nastojanju da pomognemo našoj potrebitoj djeci.” - rekao je dopredsjednik kluba dr. Vlado Drkulec



"Ulaz za ovaj rukometni spektakl je 20 kuna, a ulaznice se mogu kupiti i u pretprodaji u ugostiteljskim objektima Boba, Vanilla, Sportivo, Pizza lounge bar Bolte te u Vertigu, ali i na samom ulazu na dan utakmice.

"Požežani i Požežanke pokažimo da imamo veliko srce i odazovimo se ovom humanitarnom spektaklu 21. prosinca od 18:30 sati.” - dodao je Dario Anić sportski direktor muškog Rukomet kluba Požega






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI