¨Ovo je prvi put da nećemo raditi tri dana zaredom¨

Lidl ne radi za božićne blagdane
(FOTO: index.hr)

14.12.2017. | Index.hr
Pregleda: 5047

Iz trgovački lanca Lidl poručili su kako će ove godine prvi put sve svoje trgovine zatvoriti na Badnjak.

Time prvi put u Hrvatskoj nijedna njihova trgovina neće raditi tri dana za redom jer je Lidl zatvoren i za Božić te za blagdan Svetog Stjepana, poručili su u svojem priopćenju.

Dodali su i kako su se na taj potez odlučili kako bi preko 2000 njihovih zaposlenika blagdane moglo provesti u krugu obitelji.


92 trgovine Lidla bit će zatvorene tri dana


"Trgovački lanac Lidl Hrvatska na Badnjak će zatvoriti sve svoje trgovine, čime po prvi puta sve 92 Lidlove trgovine u Hrvatskoj neće raditi tri dana zaredom – na Badnjak, Božić i blagdan Svetog Stjepana. Lidl se na ovaj potez odlučio želeći svojim zaposlenicima omogućiti da božićne blagdane provedu u krugu obitelji.

Lidl je ovom jednostavnom gestom ponovo pokazao brigu i zahvalnost prema svojim zaposlenicima. Zatvaranjem svih svojih trgovina na Badnjak, Lidl će svim svojim zaposlenicima, njih više od 2000, omogućiti da tri uzastopna neradna dana provedu sa svojim obiteljima, uživajući u blagdanima koji su pred nama.

Za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana Lidlove trgovine neće raditi na Badnjak 24.12., Božić 25.12., Svetog Stjepana 26.12. te Novu godinu 1.1.2018. Trgovine će raditi skraćeno na Staru godinu 31.12. i Sveta tri kralja 6.1.2018.", poručili su.

izvor: www.index.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI