¨Hodanje u susret Božiću¨ u srijedu (13.12.) u 17:30 sati

Čaj za malog zmaja
(FOTO: M.B.)

12.12.2017. | ZJZ
Pregleda: 2297

U našoj se županiji već treću godinu redovito, svake srijede sa startom u 18 sati "Hoda do zdravlja". Ove srijede želimo pozvati sve naše sugrađane da nam se priključe u organiziranoj šetnji "Hodanje u susret Božiću" koju su potaknuli djelatnici Veleučilišta u Požegi.

Naime, drugi se put u našoj županiji organizira javnozdravstveno humanitarna akcija "Čaj za malog zmaja" s ciljem pomoći djeci koja žive u uvjetima siromaštva.

Željeli bismo u ovo predblagdansko vrijeme istovremeno istaknuti važnost skrbi za bližnje i zajednicu, ali i važnost brige za vlastito zdravlje te pozvati sudionike da hodaju s nama za podršku djeci u potrebi, dođu na Čaj i ponesu dar za Malog zmaja!


Predviđeno okupljanje sudionika ju u 17.30 na štandu kod spomenika Nikoli Tesli (zvečevački park), gdje će biti i cilj. Nakon zagrijavanja uz čaj i vježbe za zagrijavanje predviđeno je hodanje uobičajenom rutom uz nasip te prisustvovanje puštanju lampiona u 19 sati na Rekreaciji (caffe bar Sportivo).


Pozivamo sudionike da dar za dijete u potrebi donesu na start, prijedlozi: med, čaj, toplomjer, kapa, šal, rukavice, četkica i pasta za zube, sirup za snižavanje temperature, sirup za iskašljavanje, slikovnica, flomasteri, bojanka, društvena igra…

Grad Požega će akcije podržati donacijom "Čaju za malog zmaja" na razini 50 kuna za svakog sudionika šetnje!

Podršku akciji daju: Grad Požega, Veleučilište u Požegi, Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Udruga "Zdravi život”, TZ Grada Požege, Caffe bar "Sportivo"; dok su organizatori akcije Čaj za malog zmaja: Centar za socijalnu skrb Požega, Zavod za javno zdravstvo PSŽ, Dom zdravlja PSŽ, Gradska knjižnica Požega, OŠ A. Kanižlića.

P.S.: ponesite kape Djeda Božićnjaka, a iste će biti pripremljene na startu za sve koji ih nemaju sa sobom.

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI