Na sinoćnjem humanitarnom plesnom spektaklu prikupljeno 5 tisuća kuna za OŠ J. Kempf

Doček Djeda Božićnjaka
(FOTO: M.M.)

11.12.2017. | M.M.
Pregleda: 4910

Sinoć je u ŠRC dvorani "Tomislav Pirc" održan plesni spektakl pod nazivom "Doček Djeda Božićnjaka" u organizaciji Požeških mažoretkinja.

Ova manifestacija ne samo da je bio doček Djeda Božićnjaka te nastup velikih i malih plesača i gimnastičara već je imala i humanitarni duh gdje su se prikupljala sredstva za OŠ Julija Kempf odnosno za uređenje učionice za senzorne integracije za učenike s poteškoćama u razvoju.









"Naše mažoretkinje ostvarile su ove godine izvrsne uspjehe, opet je u Požegu zahvaljujući njima stigla svjetska zlatna medalja, a nadamo se da će jednako uspješna biti i sljedeća godina.

Drago mi je da smo ovdje kako bi uživali u prekrasnom programu i kako bi se ostvarila jedna humanitarna ideja. Naravno da će Grad Požega uvijek biti uz vas." - rekao je gradonačelnik Puljašić te poželio svima ugodne blagdane, uspješnu 2018. godinu i puno plesnih nastupa, nagrada i uspjeha.




"Svake godine na neki način nastojimo pred Božić da bude nekakav humanitarni karakter ovakvog jednog događanja u našoj športskoj dvorani.

Ove godine odlučili smo se za OŠ Julije Kempf jer im je prijeko potrebna učionica za senzorni razvoj djece što do sada nisu imali, a pošto su oni škola s najvećim brojem hendikepirane djece mi smo objeručke to prihvatili." - rekla je Marina Mihelčić




"Na ovoj priredbi prikupljeno je oko 5 tisuća kuna za našu školu odnosno za uređenje sobe za senzorne integracije za učenike s poteškoćama koja će uveliko pomoći rehabilitaciji naših učenika te omogućiti kvalitetniji suživot u zajednici." - rekla je ravnateljica Kornelija Sabljak




Zahvaljujem se svima koji su nastupili te svima što su došli sudjelovati i u nastupu ove prekrasne djece ali i u humanitarnom dijelu. - poručile su Marina Mihelčić i Kornelija Sabljak
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI