Patricija Januš i Brigita Bakić ponovno na postolju

VI državno prvenstvo u powerliftingu i bench press-u
(FOTO: R.M.)

11.12.2017. | R.M.
Pregleda: 4796

Ovaj vikend održano je VI državno prvenstvo u powerliftingu (subota 9.12.) i bench press-u (nedjelja 10.12.) u Virovitici.

Powerlifting klub Body Art vratio se sa sljedećim rezultatima:

Prvi dan je održano natjecanje u powerliftingu, brojni natjecatelji i sjajna konkurencija donijela je neke odlične liftove. Naše šampionke Patricia i Brigita rušile su i državne rekorde!





Patricia Januš zlato u kategoriji open do 57 kg i bronca u apsolutnoj žene open + državni rekord (popravila je svoj)u BP (bench press) 80 kg!

Brigita Bakić zlato u kat juniori do 57 kg i bronca u apsolutnoj juniori + državni rekord u BP 72,5 kg i rekord u MD (mrtvo dizanje) 135 kg! Brigita je planski skinula nekoliko kilograma i prvi puta nastupila u nižoj težinskoj kategoriji i nismo pogriješili.




Uz njih, naša nova natjecateljica (prvo državno natjecanje, drugo ukupno) Emilija Zailac bronca u kat open do 84 kg.

Uz naše dame, u subotu se natjecao i junior Antonio Miletić u kategoriji do 74 kg i osvojio je srebro. Čestitam na, prvi puta iznad 100 kg, čučnju 105 kg (njegov osobni rekord).

Drugi dan održano je natjecanje u bench press-u.

Patricija podiže 75 kg (nešto manji lift zbog umora od prethodnog dana), ali i s tim liftom uzima duplo zlato, u svojoj kategoriji i u apsolutnoj kategoriji žene open. Bravo champ!

Njen tata, Davor Januš, osvaja zlato u masters II invalid do 93 kg i zlato apsolutna masters II invalid.

Naš mladi tata, Darijo Marković, nakon napornih "priprema" s blizancima osvaja srebro u kat open do 105 kg.

Državno je iza nas, vratili smo se prvi dan (powerlifting) s 2 zlata, 1 srebro, 3 bronce i 3 državna rekorda. Drugi dan (bench press) 4 zlata i 1 srebro. Ponosan sam na naš BODY ART TEAM!



Čestitke organizatorima i svim natjecateljima na odličnom natjecanju.

Vikend je bio iznimno naporan za sve, to nam je ujedno i završetak "dizačke" sezone i sada je vrijeme oporavka i saniranja sitnijih ozljeda, kao i uživanja u nadolazećim blagdanima. Nakon toga krećemo po nove rekorde! - rekao je Robert Međugorac




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI