Učenici učili o prometnim znakovima i ponašaju u prometu

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

08.12.2017. | PU požeško slavonska
Pregleda: 2428

Provedbom programa preventivne aktivnosti u skladu s Nacionalnim programom sigurnosti cestovnog prometa, danas je u Osnovnoj školi "Fra Kaje Adžića" u Pleternici u organizaciji Službe prevencije Ravnateljstva policije i Policijske uprave požeško-slavonske održana preventivna akcija pod nazivom "Poštujte naše znakove”.




Preventivna kampanja "Poštujte naše znakove" provodi se od 1995. godine u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a usmjerena je na prevenciju stradavanja najranjivije skupine sudionika u prometu-djece.


U sklopu akcije policijski službenici Službe prevencije Ravnateljstva policije Marija Goatti i Mario Salopek su zajedno sa radijskim i televizijskim voditeljem Franom Ridjan kroz interaktivan način educirali i informirali učenike najnižih razreda osnovne škole, odnosno najmlađe sudionike u prometu o prometnoj kulturi, poštivanju prometnih znakova i propisa nakon čega je održana edukativno-scenska izvedba "Znakovi za najmlađe" u izvedbi kazališta "Smješko" iz Zagreba.





Podršku današnjem programu dali su i pripadnici DVD Pleternica koji su predstavili opremu koju koriste u gašenju požara, zatim članovi Auto kluba Požega, dok su policijski službenici Policijske postaje Pleternica prikazali opremu koju policija koristi u svakodnevnom radu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI