30 godina rada KUD-a I.G. Kovačić i tradicionalni ¨Advent s Legendama¨

Advent s Legendama
(FOTO: 034 portal)

07.12.2017. | M.B.
Pregleda: 3935

Ove godine vas na Adventu u Velikoj očekuje tradicionalni "Advent s Legendama" i 30. obljetnica KUD-a Ivan Goran Kovačić. Oba događanja bit će održana u Vatrogasnom domu u Velikoj.



Već sad u subotu (9.12.) s početkom u 19 sati, KUD I.G. Kovačić održat će prigodan program povodom 30. obljetnice postojanja KUD-a gdje vas očekuju nastupi aktivnih članova KUD-a, ali i onih veteranskih koji više nisu u aktivnom sudjelovanju KUD-a. Natupima će prethoditi misa za sve pokojne članove u crkvi sv. Augustina u Velikoj u 17 sati, a nakon programa slijedi driženje i zajednička večera uzvanika.





U subotu 19.12. s početkom u 20 sati očekuje vas već tradicionalni "Advent s Legendama" gdje će osim TS Legende nastupiti i TS Bisernica i grupa Zlatne strune. Uz bogat glazbeni program, očekuje vas i švedski stol.

Ulaz je slobodan, a cijene pića su promotivne. TS Legende mole sve koji žele doći da pozivom na broj 098/ 547-424 do 10.12. rezerviraju svoj stol, a oni koji to ne učine, bit će također dobrodošli na stajaćim mjestima.

Važno je za napomenuti da će i ovogodišnji "Advent s Legendama" imati humanitarni karakter i samim tim će svi zajedno imati priliku učiniti nekome Božić ljepšim.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI