Moj posao - moja budućnost

FOTO: M.M.

06.12.2017. | M.M.
Pregleda: 2901

Ekonomska škola, Požega organizator je manifestacije "Moj posao – moja budućnost", koja se 08. prosinca 2017. održava u Požegi, pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Požeško-slavonske županije.

Od 10,00 sati bit će svečano otvorenje manifestacije, uz nazočnost predstavnika Ministarstva i Županije te će se održati 2. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki (mjesto održavanja: Obrtnički dom).

Od 10,45 sati održat će se Panel rasprava na temu "Poduzetništvo u Požeško-slavonskoj županiji" na kojoj će uspješni mladi poduzetnici razmijeniti svoja iskustva s učenicima kako bi ih potakli na otvaranje vlastitih tvrtki nakon obrazovanja i/ili usmjerili ih na daljnje obrazovanje s kojim će kasnije lakše pronaći radno mjesto te od 11,30 sati dva predavanja "Informiranje i savjetovanje o mogućnostima samozapošljavanja" o mjerama aktivne politike zapošljavanja i samozapošljavanja (HZZ PU Požega) i o mogućnostima financiranja iz EU fondova (Regionalna razvojna agencija PSŽ – PANORA d.o.o.).






Ekonomska škola, Požega poziva sve sugrađane, a posebno poduzetnike da dođu na manifestaciju te sudjeluju na svim događajima, na kojima će imati priliku vidjeti da poduzetništvo u Požeštini, usprkos svim teškoćama i dalje postoji, a imati će priliku i čuti mnogo korisnih informacija.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI