DVD Velika na Zagreb Firefighter Stair Challenge

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

06.12.2017. | DVD Velika
Pregleda: 4890

Natjecanje pod nazivom Zagreb Firefighter Stair Challenge – Humanitarna vatrogasna utrka stepenicama održana je u subotu, 2. prosinca u poslovnom neboderu VMD-a, Strojarska ulica 20 u Zagrebu. Organizirana je petu godinu za redom, a cjelokupni iznos koji su vatrogasci uplatili prijavom na utrku doniran je Hrvatskoj udruzi leukemija i limfomi – HULL.




Poslovni neboder VDM-a ima 31 kat, a stubište broji 666 stepenica. Sudjelovao je 161 vatrogasac i vatrogaskinja iz Hrvatske i Slovenije. Natjecali su se u tri discipline:


Kategorija Light – vatrogasci su opremljeni u zaštitnu odjeću, čizme, rukavice, kacigu


Kategorija Open – vatrogasci su opremljeni u zaštitnu odjeću, čizme, rukavice, kacigu, masku za cijelo lice, te izolacijski aparat s kompozitnom bocom

Kategorija Strong – vatrogasci su opremljeni u zaštitnu odjeću, čizme, rukavice, kacigu, masku za cijelo lice, te izolacijski aparat s čeličnom bocom.




Požeško-slavonska županija imala je jednog predstavnika, Marka Valentu, člana DVD Velika. Izabrao je najtežu kategoriju i osvojio izvrsno 19.mjesto.




Marko se trenutno nalazi u Zagrebu na školovanju u Vatrogasnoj školi Učilišta vatrogastva, zaštite i spašavanja u programu prekvalifikacije za vatrogasnog tehničara.

DVD Velika ovim putem čestita svom članu na izuzetnom rezultatu, a ujedno koristi priliku da zahvali JVP Grada Zagreba na Markovom smještaju uz simboličnu naknadu, kao i Općini Velika i načelniku Vladi Bobanu na financijskoj pomoći koja mu je pružena.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI