Otvoren međunarodni tjedan učenja- Erasmus+ International Teaching Week

Međunarodni tjedna - Erasmus+ International Teaching Week u Požegi
(FOTO: M.M.)

04.12.2017. | M.B.
Pregleda: 2828

Veleučilište u Požegi otvorilo je danas Međunarodni tjedan Erasmus+ International Teaching Week (Međunarodni tjedan učenja) koji će trajati od danas (4.12.) do petka (8.12.) na Veleučilištu. Povodom toga će ovaj tjedan na požeškom Veleučilištu boraviti i podučavati studente profesori s visoko obrazovnih ustanova iz Bjelorusije, Francuske, Azerbajdžana, Srbije, Gruzije i Ukrajine.








"Sretna sam i zadovoljna što mogu reći što se ovaj Teaching week održava baš kod nas u Požegi. Tu su profesori iz društvenih i poljoprivrednih znanosti koji će našim studentima ovog tjedna održavati predavanja, njih je sveukupno 16 iz zemalja istočne Europe i Francuske. Ovi profesori dolaze iz naših partnerskih institucija s raznih fakulteta iz šest raznih zemalja.


Nadamo se da će naši studenti, ali profesori biti zadovoljni ovim predavanjima i suradnjom te da ćemo i dalje uspješno surađivati. VUP u Erasmusu mobilnosti sudjeluje od 2009. godine te smo razmijenili preko 150 studenata tijekom ovih 8 godina, a dobili smo mobilnosti i za partnerske zemlje, ali i zemlje iz EU. Zadovoljna sam da imamo puno veći interes od broja dodijeljenih mobilnosti, no dobili smo obavijest kako će sredstva za iduću godinu mobilnosti rasti te će onda biti prilike za više razmjene", rekla je Barbara Pisker koordinatorica Erasmus+ projekta mobilnosti na Veleučilištu u Požegi.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI