Bogat adventski program u Požegi

Advent u Požegi
(FOTO: M.M.)

01.12.2017. | M.M
Pregleda: 6238

Gradonačelnik Darko Puljašić i direktorica TZ Grada Požege Silvija Podoljak danas su održali konferenciju na kojoj su najavili ovogodišnji program Adventa u Požegi.




"Turistička zajednica i Grad Požega su odlučili unaprijediti i započeti jednu priču koja će trajati i razvijati se s vremenom.


Mi smo se zajedno odlučili da idemo na advent u Požegi, a i sami ste mogli vidjeti da su kućice postavljene u pješačkoj zoni u Požegi te smatram da dobre primjere u Hrvatskoj ali i u svijetu treba pratiti.


Prosinac je, vjerujem za sve nas najbolji mjesec koji zrači ljubavi, radošću i srećom tako da sve to treba prenijeti na sugrađane kako bi se družili i što više uživali u adventu." - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić




Turistička zajednica i Grad Požega su okupili preko 50 događaja tijekom prosinca kojim ćemo razveseliti sve naše sugrađane i posjetitelje Požege te na nekoliko lokacija u Požegi osjetiti duh Božića.

Sutra 2. prosinca započinje advent paljenjem prve adventske svijeće na Trgu Sv. Terezije u 19:00 sati nakon toga 5. prosinca će se obilježiti Sv. Nikola i 790. obljetnica prvog pisanog spomena Grada Požege te je Gradski muzej to objedinio u izložbi Janka Belaja te svečanu promociju kalendara 2018. godine s početkom u 18:00 sati.

Svaki dan imamo događanje u Požegi, a paljenje adventske svijeće bit će svake subote u 19:00 na Trgu Sv. Terezije.

10. prosinca u ŠRD "Tomislav Pirc" održat će se doček Djeda Božićnjaka gdje će nastupiti i požeške mažoretkinje i plesni studio Marine Mihelčić od 17:00 sati." - ukratko je rekla direktorica TZ Grada Požege Silvija Podoljak




"Prije par godina zvali su nas Grinich-em i svakako ali sada smo vratili klizalište Požegi koje se nalazi na Rekreacijskom centru te će 5. prosinca od 17:00 sati biti službeno otvorenje gdje će se svi Požežani i Požežanke moći klizati te uz zimsku terasu ugostiteljskog objekta "Sportivo" okrijepiti se uz tople napitke i ukusne kobasice. Radno vrijeme klizališta je od 6.prosinca do 7. siječnja 2018. od 10:00 do 22:00 sata, a cijena klizanja je 10 kuna - 45 minuta." - dodao je gradonačelnik Darko Puljašić



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI