Pleterničani uoči blagdana pozivaju sve na mnogobrojne manifestacije

Grad Pleternica
(FOTO: M.M.)

30.11.2017. | M.M
Pregleda: 4196

Gradonačelnica Grada Pleternice Antonija Jozić danas je s dogradonačelnikom Domagojem Katićem i direktoricom Turističke zajednice Grada Pleternice predstavila i najavila bogat program Adventa te proslavu Dana Grada Pleternice.

"Ispred nas je jedan bogat program u kojem su uključeni Grad Pleternica i Turistička zajednica Grada Pleternice te udruge koje tradicionalno organiziraju manifestacije.

Program kreće od sutra 1. prosinca s jednom novinom koja je na inicijativu udruge Tomo Perić Buk gdje su najmlađi napisali domoljubne pjesme te će se održati u našoj knjižnici. Nakon toga nastavljamo s manifestacijom običaji starog zavičaja koji organiziraju KUD Rama Pleternica i tradicionalni koncert treću godinu povodom Dana Grada Pleternice. Na koncertu će svirati grupa "Vigor", na koncert je besplatan ulaz za sve s početkom 3. prosinca od 20:00 sati.






Posebno bih željela napomenuti da Advent u Pleternici obuhvaća i proslavu Dana grada sa svečanom sjednicom koja će biti održana 6. prosinca polaganjem vijenaca i svetom misom gdje će biti predstavljeni svi uspjesi našeg grada, izazovi s kojima se nosimo te plan za buduće razdoblje, a razloga za zadovoljstvo je puno gledajući ovu godinu i buduću." - rekla je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić




"Program koji osim redovnih manifestacija, imat će i bogat program u knjižnici svakog utorka i četvrtka za našu djecu i mlade kroz, a božićne blagdane nastavlja se i "Vila pričalica" i animirani filmovi za odrasle.

Još jedna novina je Božićni sajam uoči Badnjaka u Gradskom parku gdje ćemo imati običaje badnjaka, uprizorenje živih jaslica što je centralni događaj našeg Adventa." - dodala je Marija Šarić direktorica Turističke zajednice Grada Pleternice




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI