Prodajni sajam OŠ Julija Kempfa ¨Prilika za sve¨

Prodajni sajam OŠ Julija Kempfa „Prilika za sve“
(FOTO: M.M.)

30.11.2017. | M.M
Pregleda: 6526

Danas je u dvorani "Sokol" u Požegi održan prodajni sajam OŠ Julija Kempfa "Prilika za sve",  gdje su učenici s teškoćama u razvoju koji pohađaju posebne odjele i odgojno - obrazovne skupine, a rade u školskoj zadruzi "Prilika za sve" prezentirali svoje radove. U projektu su sudjelovali učenici i učitelji posebnih odjela, odgojno – obrazovnih skupina i razredne nastave.




"Treću godinu OŠ Julija Kempfa prikazat će rezultate godišnjeg projekta "Prilika za sve". Ovaj projekt je zajednički projekt učitelja posebnih odjela, njihovih učenika odgojno obrazovnih skupina te učitelja i učenika razredne nastave.






Učenici različite dobi i različitih sposobnosti zajedno rade u radionicama gdje izrađuju različite predmete u zadruzi "Prilika za sve" i danas će to na sajmu sve biti prezentirano." - rekla je Kornelija Sabljak, ravnateljica OŠ Julija Kempfa




Ove godine OŠ Julija Kempfa ima deset posebno odgojnih skupina odnosno učenici od sedme do dvadesetprve godine koji su izrađivali ukrasne predmete za bor, okvire za slike, magnete, nakit i mnoge druge stvari i sav dobrovoljni prihod koji se skupi na sajmu ide za rad zadruge OŠ Julija Kempfa.







"Zahvaljujem OŠ Julija Kempfa koja nastoji uistinu omogućiti priliku za sve jer ova škola pruža priliku učenicima koji imaju izvjesne teškoće te svima vama dragi učitelji i Požežani želim da prepoznate ovaj trud i dobrotu kako bi ovaj prodajna izložba bila još bolja." - rekao je dogradonačelnik Ferdinand Trha



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI